|
LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||
|
||
الكفتة المصرية
الكفتة المصرية
مقادير عمل الكفتة كل كيلو لحم مفروم نصف كيلو أرز مصري منقوع ومصفى ملح ثوم بصل ملح بهارات كزبرة وبقدونس وشبت كل المقادير توضع بالفرامه ثم تكور أو تعمل أصابع وتقلى المرق: يحمس ثوم ومن ثم توضع عليه طماطم مطحونة وتترك حتى تتسبك وتزاد ماء ساخن (اللحم يشرب ماء كثير) ولما تغلي الماء ضعي اللحم واتركيه يتسبك على نار هادئة وعندما ينضج توضع ملعقة بهارات ويراعى الملح ممكن تضعيه بجانب الأرز بالشعيريه |
#2
|
||
|
||
رد: الكفتة المصرية
مشكور يالغلا والله يعطيك العافيه
دمت بود
__________________
|
#3
|
||
|
||
رد: الكفتة المصرية
انا بعرف اعملها اخي عايز اعملها لك
__________________
والله وعملوها الرجاله ورفعوا راس مصر بلدنا
ووقفوا وقفة رجاله مبروك لمصر ولولادها آن الآوان ترحلى يا دولة العواجيز عواجيز شداد مسعورين أكلوا بلدنا أكل ويشبهوا بعضهم نهم وخسة وشكل طلع الشباب البديع قلبوا خريفها ربيع وحققوا المعجزة صحوا القتيل من القتل ====== اقتلنى قتلى ما هيعيد دولتك تانى بكتب بدمى حياة تانية لأوطانى دمى ده ولا الربيع الاتنين بلون أخضر وببتسم من سعادتى ولا أحزانى تحاولوا ما تحاولوا ما تشوفوا وطن غيره سلبتوا دم الوطن وبشيمته من خيره ====== بعد ثورة التحرير : بقولها بكل فخر لو لم أكن ♥مصرية♥ لوددت أن أكون ♥مصرية ♥ |
مواقع النشر (المفضلة) |
الكلمات الدلالية (Tags) |
المصرية, الكفتة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
المواضيع المتشابهه | ||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
ملف للاكلات المصرية * | ملك حنون | وصفات الطبخ | 2 | March 6, 2008 01:58 AM |