|
وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم طرق عمل, وصفات, عصائر, عصير, حلى, حلويات, ايسكريم |
|
LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||
|
||
طريقة عمل الكنافة بالكريمة بالخطوات والصور ،الشيف حسن برنامج من كل بلد اكلة
1/2 ك كنافة – 200 ج سكر بودرة – 200 ج سمن سايح – 250 ج سيرب تقيل بارد 1/2 ك حليب – 20 ج كورن فلور الطريقة نضع الحليب فى حلة على النار لحد ما يغللى نزوب الكورن فلور فى شوية ماء صغيرين ثم نضعها على الحليب اول مايغلى ويادوب تقليبتين حتلاقى المهلبيه تخنت تطفى النار وتغطيها بكيس نايلون علشان متعملش وش نضع على الكنافه سكر البودرة ونخلطهم كويس ثم نضع السمنة السايحه ونخلطها كويس ثم نضع نصها فى الصينية ونكبسها كويس ثم نضع المهلبية فى النص ونفردها بالراحه بحيث متصلش للجناب خالص ثم نضع باقى الكنافة ونساويها على الوش ونضغط بالراحه بأيدنا وايبها شوية تريح ثم ادخلها فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع نسقيها بالسيرب التقيل البارد
__________________
لا أستطيع الرد على الرسائل الخاصة لان المشاركات قليلة |
#2
|
||
|
||
رد: طريقة عمل الكنافة بالكريمة بالخطوات والصور ،الشيف حسن برنامج من كل بلد اكلة
الله يعطيك العافية
لك تحياتي وتشكراتي
__________________
استغفر الله الذي لآ إله الإ هو الحي القيوم وأتوب إليه
|
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
المواضيع المتشابهه | ||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
طريقة عمل لقمة القاضى بالصورمن الشيف حسن برنامج من كل بلد اكلة وبرنامج المطبخ | AHD Ashour | وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم | 4 | March 7, 2011 01:58 PM |
طريقة عمل البسبوبسة بالكريمة بالصورمن الشيف حسن من برنامج من كل بلد اكلة | AHD Ashour | وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم | 1 | December 13, 2009 04:10 AM |
طريقة عمل الملبن من برنامج من كل بلد اكلة ،حلويات الشيف حسن | AHD Ashour | وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم | 1 | December 13, 2009 03:58 AM |
طريقة عمل الجلاتين الملون من برنامج من كل بلد اكلة ،حلويات الشيف حسن | AHD Ashour | وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم | 1 | December 13, 2009 03:56 AM |
الشيف اسامة السيد طريقة تحضير فخذة لحم ضانى بالبرغل بالخطوات والصور والمقادير كاملة | AHD Ashour | وصفات الطبخ | 2 | December 9, 2009 01:30 PM |