فيسبوك تويتر RSS


  #1  
قديم July 20, 2012, 05:36 AM
 
خطوات عمل كباب اللحم والذرة المشوى ، اطباق جديدة للسحور ، اكلات سريعه مميزه لرمضان

[IMG]https://www.****s4arab.com/uploads/crop/245x168/كباب-اللحم-والذرة-المشوى.jpg[/IMG]


المكونات

ثمرة فلفل أصفر مقطعة مكعبات متوسطة الحجم

ثمرة فلفل أحمر مقطّعة مكعبات متوسطة الحجم

ملعقة كبيرة فلفل أحمر حار مطحون

2 ملعقة كبيرة عصير برتقال

2 ملعقة كبيرة صويا صوص

2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

ملح وفلفل أسود
طريقة التحضير

1- هاتي طبق صغير واخلطي فيه الصويا صوص مع زيت الزيتون وعصير البرتقال والفلفل الأحمر الحار والملح والفلفل الأسود، وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.
2- ضيفي التتبيلة على اللحمة وقلّبيهم كويس مع بعض، وبعد كده دخّلي اللحمة الثلاجة لمدة يوم كامل؛ علشان تتشرب من التتبيلة كويس وماتاخدش وقت معاكي في الشواء.
3- هاتي أسياخ خشبية، وابدئي في رصّ اللحمة فيها؛ كالتالي: قطعة لحمة تليها قطعة ذرة حلوة تليها قطعة فلفل أصفر تليها قطعة فلفل أحمر.
4- حطّي الأسياخ على الشواية الكهربائية أو دخّليها في فرن البوتاجاز على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة أو لغاية ما تلاقي اللحمة استوت، وبعد كده خرجيها ورصيها في أطباق التقديم
رد مع اقتباس
  #2  
قديم July 23, 2012, 02:06 AM
 
رد: خطوات عمل كباب اللحم والذرة المشوى ، اطباق جديدة للسحور ، اكلات سريعه مميزه لرمضان


يصلح لأصحاب الدايت : )
الله يعطيك العافية
لك تشكراتي واحتراماتي
.. ..
__________________
استغفر الله الذي لآ إله الإ هو الحي القيوم وأتوب إليه
رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
اكلات سريعه لرمضان ، طريقة عمل مكعبات اللحم بالبازلاء والتفاح ، اجمل اكلات رمضان للسحور إحسآس روح وصفات الطبخ 0 July 20, 2012 03:05 AM
طبخات جديدة للسحور ، طريقة تحضير أرز بالعدس الأسود وكرات اللحم ، اطباق منوعه رمضانيه إحسآس روح وصفات الطبخ 0 July 20, 2012 02:34 AM
اكلات مميزه للسحور ، اطباق خفيفه رمضانيه ، خطوات عمل البطاطس البيوريه المحشية باللحم إحسآس روح وصفات الطبخ 0 July 20, 2012 02:08 AM
طبخات جديدة لرمضان ، خطوات عمل الباميه باللحم ، اطباق رئيسية رمضان للسحور إحسآس روح وصفات الطبخ 0 July 19, 2012 02:36 AM
خطوات عمل مندي اللحم ، اطباق رمضان ، اكلات شهيه للسحور إحسآس روح وصفات الطبخ 0 July 18, 2012 01:09 AM


الساعة الآن 03:15 PM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
المقالات والمواد المنشورة في مجلة الإبتسامة لاتُعبر بالضرورة عن رأي إدارة المجلة ويتحمل صاحب المشاركه كامل المسؤوليه عن اي مخالفه او انتهاك لحقوق الغير , حقوق النسخ مسموحة لـ محبي نشر العلم و المعرفة - بشرط ذكر المصدر